Skip to content

Publikusz

- Népszabadság 2007. november 14. Webszerkesztő a rács mögött
- Szent Korona Rádió - 2007.11.13.Kiszabadult az éhségsztrájkoló hazafi
- Mária Országa - 2007.10.21.Böjt Rudolf Jánosért és a tiszta kezű ügyészségekért
- Kuruc.Info - 2007.10.19. Éhségszrájkol az igazmondásért börtönbe zárt keszthelyi újságíró
- kuruc.Info - 2007.10.13. Börtönbe vonul a keszthelyi korrupciót leleplező újságíró
- Nemzeti Hírháló - 2007.10.13. Rudolf János szembeszállt a korrupcióval most a börtönben ül

Nemzeti Hírháló - 2007.10.13.

Nemzeti Hírháló - 2007.10.13.

Rudolf János szembeszállt a korrupcióval most a börtönben ül

Rudolf János a keszthelyi Helikonportal.net szerkesztője bevonult a zalaegerszegi sittre. János internetes ujságja - Helikonportal.net - nemtörődve azzal, hogy MSZP-s vagy Fidesz-es érdeket sért kíméletlenül és rendszeresen rávilágít a kisváros korrupciós ügyeire.

A keszthelyi kórház korrupciógyanús ügyeit is ő tárta föl. A rágalmazási perben János bizonyítékait a bíróság csak részben fogadta el. Rudolf Jánost a Zala Megyei Bíróság 60 ezer forint pénzbírsággal súlytotta. János nem fizetett, és a bíróság az egyébként jól kereső Rudolf János pénzbírságát 200 nap elzárásra változtatta(napi 300 Ft).
János ki tudta volna a büntetést fizetni, de inkább a börtönt választotta, hogy rávilágítson - a cseppben a tengerre - egy kisvárosi korrupción keresztül a kormányzati-állami korrupcióra.

Rudolf János nem bűnös, hanem hős. Korunk hőse, aki szembeszállt a korrupcióval. Boldogok, kik üldözést szenvednek az igazságért mert övék a mennyek országa.

Rudolf János: A múlt héten csütörtökön kézhez kapott másodfokú kórházas bírósági ítéletet elolvastam, elgondolkodtam, majd arra a következtetésre jutottam, hogy nem fellebbezünk, és bűnhődnöm kell. Így nem csak megkövetem környezetem, hanem szándékom komolyságát még bizonyítandó az ítéletnél kicsit korábban érkező meghívást is elfogadom, és még ma az egerszegi bv-be is önként bevonulok. Tudom. El is bujdokolhatnák mindenféle szanatóriumokba akkor, ha szocialista miniszterekkel bizniszelgetnék, vagy akár ki is fizethetném ezt a mostani bírságot, ha én is olyan ütemben lopnám a pénzeket mint a felperesek. Viszont ezt csak úgy egyszerűen letudva senkinek sem lenne elég jó. Nem jó, mert akkor "A szegény", "A megbántott" és "A meghurcolt" keszthelyi kórházi vezetőknek nem okoznák lelki kielégülést a börtönhónapokkal.

ÚDK / Nemzeti Hírháló

Az eredeti cikk címe: http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=8671